home Όροι Συμμετοχής στις Εκδρομές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι συμμετέχοντες στις εκδρομές μας φέρουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον βαθμό δυσκολίας και την επικινδυνότητα της δραστηριότητας στην οποία συμμετέχουν. Κάθε συμμετέχων αποδέχεται ότι φέρει όλη την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος που οφείλεται σε υπαιτιότητά του, όπως άλλωστε προβλέπεται από τη «Διακήρυξη του Τυρόλου της 8ης Σεπτεμβρίου 2003» Παράρτημα 1 –  Άρθρο 1 Περί ατομικής ευθύνης.

Τα μέλη θα πρέπει να είναι έτοιμα να συμβιβαστούν, ώστε να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες όλης της ομάδας. Επίσης, σε καταστάσεις ψυχικής έντασης, θα πρέπει να φερόμαστε στους άλλους όπως ακριβώς θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται (ομαδικό πνεύμα).

Κατάσταση Υγείας

Για την ασφαλή συμμετοχή στις πεζοπορικές δραστηριότητες είναι απαραίτητο τα μέλη του Ομίλου να γνωστοποιούν εκ των προτέρων την ύπαρξη κάποιου ιατρικού ιστορικού που θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής (π.χ. αυξημένη πίεση, καρδιακά/αναπνευστικά προβλήματα, ακροφοβία, αγγειακά/ορθοπεδικά προβλήματα).

Εξοπλισμός

Ο συμμετέχων πρέπει να λαμβάνει υπόψη ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα αντίξοων καιρικών συνθηκών, κι έτσι να διαθέτει εξοπλισμό που θα τον προφυλάξει από τυχόν απρόοπτα καιρικά φαινόμενα.

Απαραίτητος Εξοπλισμός:

  • Ορειβατικά παπούτσια
  • Ορειβατικά μπατόν
  • Σακίδιο (κατά προτίμηση ορειβατικό)
  • Παγούρι νερού
  • Κάλτσες (καλύτερα μάλλινες ή βαμβακερές και 2ο ζευγάρι)
  • Αντιανεμικό/Αδιάβροχο μπουφάν
  • Στοιχειώδες ατομικό φαρμακείο

Προαιρετικός Εξοπλισμός:

  • Καπέλο – Γυαλιά ηλίου – Αντηλιακό
  • Ισοθερμική μπλούζα
  • Σφυρίχτρα

Ο αρχηγός της αποστολής έχει το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετέχοντες που δεν έχουν μαζί τους τον απαιτούμενο σε κάθε περίπτωση ατομικό εξοπλισμό, που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της πεζοπορίας/ορειβασίας, ή που για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα έθεταν σε κίνδυνο τόσο την προσωπική τους ασφάλεια, όσο και των υπόλοιπων μελών.

Αλλαγές Προγράμματος

Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο μιας δραστηριότητας, εφόσον καιρικές ή άλλες συνθήκες θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ομάδας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τυχόν επιπλέον έξοδα καλύπτονται από τους συμμετέχοντες.

Πολιτική Ακυρώσεων

Η πολιτική ακυρώσεων (έξοδα ακυρωτικών, χρονικό περιθώριο ακύρωσης) αναγράφεται στην παρουσίαση της εκάστοτε δραστηριότητας/εκδρομής.

Προσωπικά Δεδομένα 

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής γίνεται φωτογράφιση. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη χρήση φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα του Ομίλου, στις οποίες εμφανίζονται οι ίδιοι/μέλη της οικογένειας τους. Αν κάποιος συμμετέχων δεν επιθυμεί τα παραπάνω, οφείλει να ενημερώσει εκ των προτέρων τον αρχηγό της αποστολής.

Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχουν τα μέλη (όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, ταχ. κώδικα κλπ.) τα χρησιμοποιούμε μόνο όταν έχουμε νόμιμο λόγο να το κάνουμε.

Νόμιμοι λόγοι επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων συνιστούν:

(α) Η παροχή των υπηρεσιών που μας αναθέτετε και επιθυμείτε να λάβετε από εμάς, όπως η αγορά προϊόντων (π.χ. περιοδικών) και  υπηρεσιών (πχ. εκδρομών) και κατά συνέπεια η εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων στο πλαίσιο αυτό.
(β) Η συγκατάθεση που παρέχετε υπό τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις που θέτει το νομικό πλαίσιο, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές κλπ. της εταιρείας μας.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγγραφής, (unsubscibe) ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Close Καλάθι Αγορών
Close
Close
Categories