home Όροι χρήσης

Γενικά
Η χρήση της ηλεκτρονικής www.elliniko-panorama.gr από τον επισκέπτη/χρήση προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, που περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα της.

Γενικοί Όροι
Η ιστοσελίδα www.elliniko-panorama.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε (ΑΦΜ 998359408, ΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), με δραστηριότητα, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών καθώς και παροχή τουριστικών πληροφοριών και εμπορία των παραπάνω. Η έδρα της εταιρεία βρίσκεται Θ. ΣΟΦΟΥΛΗ 25 ΤΚ. 54655 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει την δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα γραφικά και συνολικά το περιεχόμενο, είναι ιδιοκτησία της ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε η οποία έχει τα πνευματικά δικαιώματα όλων των παραπάνω.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Προκειμένου να διενεργηθεί συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΑΝΝΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε με τους επισκέπτες / χρήστες, η εταιρεία θα ζητήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, αριθμό τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά η εταιρεία τα επεξεργάζεται και εφαρμόζοντας το άρθρο 7Α παρ.1 (Ν.2472/1997) προχωρά στην υλοποίηση της παραγγελίας. Με κανέναν τρόπο τα δεδομένα αυτά δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006). Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των επισκεπτών / χρηστών καταχωρούνται απ’ ευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από τα στοιχεία αυτά.

Εμπορεύσιμα Είδη – Διαθεσιμότητα
Το www.elliniko-panorama.gr  εγγυάται την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών/ χρηστών για την διαθεσιμότητα ή όχι των προϊόντων. Καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες, έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν και υπηρεσία (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές κ.ά). Διατηρεί βέβαια το δικαίωμα ν’ αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό με άλλον τρόπο πέραν της ιστοσελίδας του.

Παραγγελία Προϊόντων και Προστασία Καταναλωτή.
Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάξεις σύμβασης, πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ. Α’ 116/16.05.2003). Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νόμιμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Διάφορα.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πχ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατόν να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail.
Σε περιπτώσεις που κατά την παραλαβή διαπιστώσετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόντα από την συνολική παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την παραγγελία ) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Close Καλάθι Αγορών
Close
Close
Categories